Oferta Wielkanocna Bezglutenowa
Zamówienia przyjmowane są do 22 marca 2024 r.
Odbiór zamówień odbywa się 30 marca WIELKA SOBOTA w godzinach 8-11.
Godziny otwarcia w okresie świątecznym
- 28 marca WIELKI CZWARTEK 11.00-16.30
- 29 marca WIELKI PIĄTEK 11.00-16.30
- 30 marca WIELKA SOBOTA 8.00-11.oo
- 2-8 kwietnia – CUKIERNIA NIECZYNNA
(odbiory zamówionych tortów wg indywidualnych ustaleń )
1. Ciasta
- SERNIK PUSZYSTY 45 zł/kg – Tradycyjny, bardzo delikatny i puszysty sernik na kakaowym kruchym spodzie przykryty maślaną kruszonką. Forma o wymiarach: 20×30 (cm) około 2,3 kg; 40×30 (cm) około 4,5 kg.
- SZARLOTKA NA KRUCHYM CIEŚCIE 42 zł/kg -Propozycja dla tych, którzy nie wyobrażają sobie Świąt bez szarlotki. Przepyszny, kruchy spód i delikatna kruszonka, a w środku wyśmienity jabłkowy wsad. Mniam. Forma o wymiarach: 20×30 (cm) około 2,3 kg; 40×30 (cm) około 4,5 kg.
- MAKOWIEC NA KRUCHYM CIEŚCIE 46 zł/kg – Słodkości świąteczne kojarzymy głownie z makiem. Dlatego proponujemy makowiec na kruchym cieście z idealnie wilgotną masą, która fantastycznie komponuje się z prawdziwie delikatną kruszonką. Forma o wymiarach: 20×30 (cm) około 1,6 kg; 40×30 (cm) około 3,2 kg.
2. Drobne słodkości
(minimalne zamówienie wynosi 5 sztuk)
- MINISERNICZKI – Delikatny puch serowy na spodzie czekoladowym z dodatkiem czekolady lub karmelu. 5,5 zł/szt.
- ŚWIĄTECZNE CAKE POPSY – Żadne dziecko, ale i dorosły nie oprze się uroczym kuleczkom wypełnionym masą jogurtową lub czekoladową i udekorowanym czekoladą i elementami z masy cukrowej. Są urocze i pyszne! 6 zł/szt.
3. Słodkości na wagę
- BEZIKI 13.00 zł/100 gram (minimalne zamówienie 100 gram)
*Informacja o produktach bezglutenowych – Na terenie zakładu nie mamy oddzielnej pracowni na wypiek produktów bezglutenowych. Do produkcji wykorzystujemy składniki z przekreślonym kłosem a wypieków dokonujemy wcześnie rano, przed rozpoczęciem produkcji z glutenem. Jako pracownia nie posiadamy certyfikatu przekreślonego kłosa i nasze produkty nie były badane pod kątem zawartości glutenu. Na terenie pracowni wykorzystuje się produkty zawierające gluten dlatego wypieki mogą zawierać śladowe ilości glutenu.
Zabrania się kopiowania zdjęć oraz opisów (w całości lub w części) bez zgody Cukierni Moja-Bajka. Zgodnie z Ustawą o Prawie Autorskim i Prawach Pokrewnych z dnia 4 lutego 1994r. (Dz.U.94 Nr 24 poz. 83, sprost.: Dz.U.94 Nr 43 poz. 170) wykorzystywanie autorskich pomysłów, rozwiązań, kopiowanie, rozpowszechnianie zdjęć, fragmentów grafiki, tekstów opisów w celach zarobkowych, bez zezwolenia autora jest zabronione i stanowi naruszenie praw autorskich oraz podlega karze.