Bądźmy w kontakcie

Cukiernia Moja Bajka

  • ul. Klimzy 22
  • 41-503 Chorzów
  • T: 602 344 282
  • E: agata.nikiel@moja-bajka.pl

Oferta Wielkanocna Bezglutenowa

Zamówienia przyjmowane są do 22 marca 2024 r.

Odbiór zamówień odbywa się 30 marca WIELKA SOBOTA w godzinach 8-11.

Godziny otwarcia w okresie świątecznym

  • 28 marca WIELKI CZWARTEK 11.00-16.30
  • 29 marca WIELKI PIĄTEK 11.00-16.30
  • 30 marca WIELKA SOBOTA 8.00-11.oo
  • 2-8 kwietnia – CUKIERNIA NIECZYNNA

(odbiory zamówionych tortów wg indywidualnych ustaleń )

1. Ciasta

  1. SERNIK PUSZYSTY 45 zł/kg – Tradycyjny, bardzo delikatny i puszysty sernik na kakaowym kruchym spodzie przykryty maślaną kruszonką. Forma o wymiarach: 20×30 (cm) około 2,3 kg; 40×30 (cm) około 4,5 kg.
  2. SZARLOTKA NA KRUCHYM CIEŚCIE 42 zł/kg -Propozycja dla tych, którzy nie wyobrażają sobie Świąt bez szarlotki. Przepyszny, kruchy spód i delikatna kruszonka, a w środku wyśmienity jabłkowy wsad. Mniam. Forma o wymiarach: 20×30 (cm) około 2,3 kg; 40×30 (cm) około 4,5 kg.
  3. MAKOWIEC NA KRUCHYM CIEŚCIE 46 zł/kg – Słodkości świąteczne kojarzymy głownie z makiem. Dlatego proponujemy makowiec na kruchym cieście z idealnie wilgotną masą, która fantastycznie komponuje się z prawdziwie delikatną kruszonką. Forma o wymiarach: 20×30 (cm) około 1,6 kg; 40×30 (cm) około 3,2 kg.

2. Drobne słodkości

(minimalne zamówienie wynosi 5 sztuk)

  1. MINISERNICZKI – Delikatny puch serowy na spodzie czekoladowym z dodatkiem czekolady lub karmelu.  5,5 zł/szt.
  2. ŚWIĄTECZNE CAKE POPSY – Żadne dziecko, ale i dorosły nie oprze się uroczym kuleczkom wypełnionym masą jogurtową lub czekoladową i udekorowanym czekoladą i elementami z masy cukrowej. Są urocze i pyszne! 6 zł/szt.

3. Słodkości na wagę

  1. BEZIKI 13.00 zł/100 gram (minimalne zamówienie 100 gram)

*Informacja o produktach bezglutenowych – Na terenie zakładu nie mamy oddzielnej pracowni na wypiek produktów bezglutenowych. Do produkcji wykorzystujemy składniki z przekreślonym kłosem a wypieków dokonujemy wcześnie rano, przed rozpoczęciem produkcji z glutenem. Jako pracownia nie posiadamy certyfikatu przekreślonego kłosa i nasze produkty nie były badane pod kątem zawartości glutenu. Na terenie pracowni wykorzystuje się produkty zawierające gluten dlatego wypieki mogą zawierać śladowe ilości glutenu.

Masz pytania ?

Jeżeli masz pytania odnośnie naszej oferty, lub chciałbyś uzyskać wycenę prosimy o kontakt telefoniczny pod numererm : 602 344 282 lub za pomocą formularza.